Megkésett reakció
2010. augusztus 05. írta: Robert McKefir

Megkésett reakció

Beszarás, nem hittem volna, hogy van valaki, aki körülbelül abban ért velem egyet, amit már leírtam korábban. Na persze a drága indexesek jót röhögtek az íráson ("mi van bazmeg, ki ez bazmeg? Savanyú a szőlő? Hülye redneck ez baszod" - szerintem ilyen mondatok elhangzottak, mikor olvasták). Megcsinálták a válaszvideójukat, ahol természetesen hozták magukat: naná pukkadjon meg az a soviniszta, nyárspolgár, Önök Kértéket néző faszkalap átlagmagyar, hogy nem tud felnőni ehhez a csodálatos, már-már utolérhetetlen webkettős generációhoz, a háromnevű szuperújságírókhoz. Ja, hogy az átlagmagyarok meg nem neteznek? Meg öregek, meg misére járnak? Akkor baszod pereljük be a Magyar Hírlapot, mert kettős mérce alapján félrevezeti az olvasóit!!!

Bullshit

Értem én, hogy van liberalizmus, meg mindenféle szabadság, meg ilyen olyan méltósági jog, de azt nem értem, és ez általánosságban is elmondható: ha most azt akarják mondani, hogy a leszbik meg a buzik (na pl. ezt se írhatom le ide, mert BéKa cenzúrázná:P) homokosok velünk egyenrangúak, meg tök ugyanolyanok, mint mi, akkor miért nem lehet toleránsnak lenni azok felé, akik hisznek Istenben? Vagy azok felé, akik számára Magyarország a magyarok hazája? Nem kell ezzel egyetérteni, de akkor kérem, ne ordenáré tótawé módon pocskondiázzanak már, mint ahogy a zsuruc szokta, ha már egyszer ők az űűűberfasza megmondóemberek madafakáz!

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr742201642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2010.08.05. 18:13:47

Lehet buzizni, ha nem pejoratív értelemben használod azt a kifejezést. :-))

Mellesleg a Magyar Hírlap csak felkapta a vizet azon, hogy az Index azt írta, hogy Széles eladná...

Az Index meg ha nem is magas színvonalú (nem is azért szeretjük), de EGYEDI. Például - bár az a videó elég gyengusz lett, de - tök jól reagálták le azt hétfői Index-fikázó áradatot. Merthogy az általad hivatkozott íráson kívül még több is szól az Indexről.

Mellesleg bagoly mondja...

Az a lap ne ossza az Indexet, ahol egyes szerzők ugyanolyan alpári stílusban írnak publit, mint teszi azt az Index.

Maradjunk annyiban, hogy Gigászok harca ez. Meg generációké. Meg felfogásoké.

Mindkettőbe bele lehet kötni. Egyikbe ez köt bele, másikba az. Abszolút felfogás kérdése, kinek melyik jön be. Ahogy írtam, egyik sem képviseli az újságírás csúcsát, de az Index legalább EGYEDI. A videóikon, a cikkeiken stb. látszódik, hogy az olyan "indexes". És ez akkor is igaz, ha valakinek nem jön be ez a stílus.

A MH hol egyedi?

Robert McKefir 2010.08.05. 18:48:28

@BéKa: Most csak a zsindexről volt szó, Az összes többi orgánum megérné a pénzét (jehu hányszor kifakadt a "nyilas" MH-ra). ELsősorban az MN és az MH azért, mert ők meg a polgárság lapjainak titulálják magukat, na ez meg akkora hazugság, hogy bedőlne a Moszkva tér. Mivel Magyarországon az elvtársak sikeresen kiirották a polgárságot. Ma ami helyette van, azok az értelmiségiek, meg volt pártapparátcsikok, akik megszedték magukat, ők önkényesen kezdték magukat a régi polgárság "szellemi" utódainak nevezni.
Másik: igen generációk, meg felfogások harca. De a fiatalok miért legyenek olyanok, mint az index újságírói? Baj, hogyha valaki esetleg követné a régi erkölcsöket, meg szokásokat, esetleg még Istenben is hisz, sőt, még gyakorolja a vallását is? Miért csak az menő, aki úgymond egy határtalan világpolgár és Gottlos?
És! Annak idején Hunter S. Thompson megalapította a gonzo újságírást. Maga Thompson egy érdekes ember volt, szerintem nem volt annyira hippi, mint ahányan annak tartják. A legismertebb regényét Vágvölgyi B. András fordította magyarra (nem írom le a címét, keress utána:P:P) - aki azért kötődik az indexhez; valamiféle gonzo utánérzést akarnak meghonosítani, csak magyarosan sikerült ezt is elbaszniuk...

Robert McKefir 2010.08.05. 18:57:53

@BéKa: Ja és mégvalami. Az index továbbá abban is egyedi, hogy tőlük szubjektívabban egyetlen oldal sem nyalja jobban a dzsipók seggét (már elnézést a cigányoktól, hogy egy ilyen oldal vette őket pártfogásba)

BéKu 2010.08.05. 22:23:09

Sok igazság van abban, amit írtál, de most nincs energiám erre hosszabban válaszolni. Majd talán holnap.
süti beállítások módosítása