Baeg, ez ilyen régen volt?
2010. december 05. írta: Robert McKefir

Baeg, ez ilyen régen volt?

Hat éve történt talán a legmegbocsáthatatlanabb dolog, amit az MSZP művelt. Rendben: adósítsuk el az országot, titkoljuk el, hogy mekkora szarban is vagyunk, puccsoljuk meg a saját miniszterelnökünket, ma meg legyen egy bukott, hazug politikus a hangszórónk, és sulykoljuk, hogy a narancsosok diktatúrát építenek ki. Oké: tudjátok mit? Belföldön még elnézem, hogy 10 millió (vagy már kevesebb) magyarból hülyét csináltok. De legalább a határon túl lakó magyarok felé mosolyogjunk már, hogy: "oké srácok, vannak itt is bajok, de hozzánk jöhettek, ha segítség kell".

Ehelyett az MSZP arra kérte meg az országot, hogy tagadja meg a saját vérét. Sikerült nekik! És akkor az ő táborukban mondják azt: "A kurva anyját annak, aki az én magyarságomat kétségbe meri vonni"

Hát srácok, ez nem egyes, nem leülés: ez igazgatói intő, kicsapás az intézményből. Kár, hogy titeket nem lehet emigrációra kényszeríteni, mint ahogy tették az elődeitek például Nagy Ferenc esetében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr762495140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2010.12.05. 19:58:49

A fenti idézet forrása, Ungváry Rudolf: arokaso.blog.hu/2008/07/09/ungvary_rudolf

Amúgy talán annyit hozzátehetünk, hogy bár ez nem gyógyír a 2004-es sebre, de talán némileg enyhítette a most elfogadott "kettős állampolgárságról" szóló törvény, amelyet az MSZP is megszavazott, három embert kivéve.

Na ki volt az a három?

Egyáltalán nem meglepő módon Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben motorja volt a népszavazás elleni kampánynak. Hű fegyverhordozója, Molnár Csaba, és Szanyi kapitány...

julchew 2010.12.06. 15:02:50

Gondolom nem zavar az alábbi tény, melynek forrása: valasztas.hu

"2. kérdés:
Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. tv. 19. § szerinti "Magyar igazolvánnyal" vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?

A népszavazás e kérdés tekintetében eredménytelen."

...És remélem az sem zavar, ha a szövegedből idézek:
">>A kurva anyját annak, aki az én magyarságomat kétségbe meri vonni<<" - a tartalmával egyetértek, csak én olyat nem mondanék, hogy a "kurva anyját".

"Kár, hogy titeket nem lehet emigrációra kényszeríteni" - igazad van, ez a megjegyzés sokkal inkább utal valódi magyarságtudatra... Grat!

pléhöcsi 2010.12.06. 19:12:11

Gumicsont! Abból is a lerágott fajta. Pitiáner dolog adatbázis építésre és szavazatszerzésre használni a határon túli magyarokat. Fölheccelni több millió embert, önző célok érdekében.
Ez az ügy soha nem szólt a határon túl élő tömegekről. Közönséges és gusztustalan belpolitikai erőpróba volt.
Szóval elég sokaknak a kurva anyját. De nem csak a politikai térfél egyik oldalán!

Robert McKefir 2010.12.06. 20:53:26

@julchew: Sajnálom, de a jelenlegi "narancsdiktatúra" még mindig elfogadhatóbb számomra, mint az előző nyolc év ámokfutása. Remélem tényleg "szekszi" lesz a baloldal valamikor a fiatalok számára, mert azért ne legyen egysíkú a paletta - de az MSZP nélkül. A párt Ferencet, mint hangszórót nem képes elzavarni, sőt! inkább még a beszédét árusítják a kongresszusokon...
@pléhöcsi: én is paranoiás vagyok, de azért nem ennyire :) Még nem tartunk az orwelli világban, MÉG nem!

pléhöcsi 2010.12.06. 22:08:58

@Robert McKefir: Dehogynem! Hallgasd csak vissza a Kubatov felvételeket. A magyar állampolgárok zömének adatai bizonyos minősítésekel ellátva ott lapulnak a fideszes fiókokban. Ezt az adatbázist kívánták frissíteni és bővíteni. Ilyen egyszerű. Orwell sokmndent el sem tudott képzelni,amit ezek gátlástalanul megtesznek. Ebben szegény határontúliak csak eszközök voltak. Ráadásul a legolcsóbban így lehet új szavazókhoz jutni.
Különben meg elnézve a gazdaságunk alakulását, inkább nekünk kellene a határon túl rekedt magyaroktól segítséget kérnünk. :)

julchew 2010.12.06. 22:34:25

@Robert McKefir: ne sajnáld. Ez is egy vélemény. Én el tudom fogadni másét. :)

Robert McKefir 2010.12.07. 00:04:53

@pléhöcsi: IMÁDOM, amikor az a téma, hogy a mocskosárulótetűdiktatórikuslélekrablóorbán meg a bandája gengszterkedik. Jó, oké: legyenek ilyen listák. De csak a Fidesz az a párt, amelyik szeret a hatalom közelében lenni, és megcsinál minden húzást ezért? Erősen kétlem. Szerintem a többi párt is tudja, hogy ki az akire számíthat, és kire nem.
Oké, ne tegyünk ilyen gesztusokat a határon túliak felé. Akkor mégis mit? Ingyen fagyi minden székelynek?

BéKu 2010.12.07. 10:16:25

Nyugszik, jó gyerek ;-)

Amúgy pedig a könnyített kettős állampolgárság lehetősége alap. Az egyéb dolgokon - pl. szavazó jog - lehet vitatkozni.

Azon viszont nem, hogy az a határainkon túl élő, magyar nemzetiségű ember, aki szeretné a magyar állampolgárságot, az a lehető legkönnyebben meg is kaphassa azt.

Ez utóbbi ugyanis alap.

galagonya 2010.12.07. 18:52:17

McKefir, nézzük csak
m
m
Magyar
Major
m
m
Mátyás
m
m
mmmmegvan!
McKefir Robert 525978-dik a listán :)
süti beállítások módosítása