Egy nehéz nap estéje után
2010. április 12. írta: Robert McKefir

Egy nehéz nap estéje után

Akartam este írni egy bejegyzést arról, hogy milyen csodás is volt az OVB tevékenysége tegnap, de a blog.hu is igencsak lassú volt, szóval belépni be tudtam, de menteni már nem - talán nem is baj, néhol durva jelzőket használtam, bár ki nem?:D A Vastagbőr tökéletesen leírja a tegnapi nap töketlenkedését.

Na persze, azért Miss Botox megint hozta a formáját (de legalább Házmester visszanövesztheti a szakállát): Kubatov-szavazók rémképe lebegett mindenki szeme előtt, amíg Lendvai a horthyfasiszta fideszt és a nyilas jobbikot kiáltotta ki a demokrácia és a szabadság legnagyobb problémájának. Már nem azért, de vmelyik jogelődje az MSZPnek szavaztatott mindenkit kékcédulákkal, de nem baj. Nem, az MSZP véletlenül sem felelős az elmúlt 8 évért. Csak ezek a sírós szájú, mindennel elégedetlen, böszme magyarok, ÉS természetesen ORBÁN VIKTOR, aki még vihart is képes szítani a Kormányzati Jósda szerint. Komolyan mondom, kezdem felértékelni az öszödi beszédet. Nem érdekel, hogy került elő, de legalább Lendvai mondhatott volna annyit, hogy "elkúrtuk, csá". De nem. Sebaj, hamarosan ő is kuporgathatja a kezelésekre a pénzt, mint Boldvai a villájára.

A Fidesz győzelme nem volt meglepő. De inkább csak ennyit kérdeznék, miért csak ennyivel? Bár sok helyen már most eldőlt, hogy nem lesz második forduló, illetve még pár helyen 49,xx%-kal végeztek a narancsosok.

Csodálkoztam, hogy Balczó beszélt a Jobbiknál. Leszámítva az érdekes beszédstílusát (bár Krisztikeee után már nem lepődök meg ezen) még mindig az egyik legértelmesebb embernek tartom a Jobbikból. Vona is megemlítette, hogy a sok rágalom és lejáratás között (melyet Tel-Avivból irányítottak biztosan, hah!) is ilyen eredményt lehetett elérni. Tényleg, le a kalappal, de akkor miért kellett szédíteni a derék választókat a kétharmaddal?

Az MDF-nél szerintem már este nyolckor rózsafüzéreket mondtak, a szóvivő vörös szemén látszott, hogy nem kokainfogyasztástól olyan a látószerve: Ibolya lemondott, Lajos meg gondolom visszamegy külföldre szakérteni. Kész vége. A politikai kurvaság egy időre búcsúzik. Good bye!

A CM-nek nem jött össze, még az 1% sem. Ez van, tudom, hogy Seres Mária nagy kalandor, de ebben a pártban több fantáziát látok most a későbbiekre nézve, mint a 2002-es Centrum Pártban.

És végül LMP. Bejutottak. Zsír. Überfasza. Új Péter meg Tóta W. biztos ír majd fennhangon  róluk. Liberálisok zöld köpenyben: nagyobbat nem fognak szakítani ettől. Nyilván más módon közelítenek kérdésekhez, amelyet azonban itt, hazánkban nem lehet az ő módszerükkel megoldani. Mindenesetre jó labdadobálást, füvezést a wc-ben, gyalogos lecsengetést a hidakon kívánok nekik.

Amúgy az MSZP szavazók tényleg ennyire hülyék, vagy csak tettetik magukat?

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr191914535

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Anti-MSZP 2010.04.12. 23:10:18

 A választás üzenete: csak ne az MSZP-t! A vasárnapi választás egyértelműen az MSZP-ellenes erők elsöprő győzelmét hozta. A választások első fordulója a Fidesz nagy győzelmét hozta. Nincs azonban győzelem vereség nélkül. A vasárnapi választások ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2010.04.12. 13:35:33

UJ Péter és nem Új! :D

Amúgy pedig sem ő, sem pedig Tóta nem elempés. Tóta tuti szoci Uj Péter meg csak szimplán laza.

Amúgy gut poszt. A "hivatalos" rész utáni dolgokról nem írtál? :D

Robert McKefir 2010.04.12. 13:43:22

@BéKa: 1: majd kijavítom, és majd írkálnak azok mindenfélét.
2: nem, és még mindig kicsit haragszok rád :P

Robert McKefir 2010.04.12. 14:02:00

@BéKa: Jó majd írok róla, de akkor is nagyon makacs és önfejű vagy - unlike :P

Hjozsi 2010.04.12. 17:11:29

"Mindenesetre jó labdadobálást, füvezést a wc-ben, gyalogos lecsengetést a hidakon kívánok nekik."

Labdát sem dobtam,füvezni sem szoktam , hidakon sem csengetem le a gyalogost.
Akkor lehet,hogy rossz pártban vagyok?:)
szeretem egyébként az ilyen megmondásokat:)))

Robert McKefir 2010.04.12. 17:40:20

@Hjozsi: Come to the dark side ;) - ne haragudj, de a budapesti biciklistákkal kapcsolatban csak rossz élményeim vannak. Sajnos Mo-n egy normális Critical Mass-t se lehet megcsinálni, szerintem itt nem éri el azt a célt, amit máshol, és sajnos vannak tajparasztok (igen, ők a kisebbség), akik a járdán bicikliznek ekkor is. A múltkorit sikerült nyomon követnem, igaz gyalogosan, de merem állítani, hogy a dzsembori után, a már lezárt Margit hídon a bringások 70-80%-a áttekert, némelyik idegesen csöngetett.

BéKu 2010.04.12. 18:02:28

@Robert McKefir: Erről eszembe jutott valami: állítólag a Schiffer nem tud biciklizni :D

(de talán tegnap ezt cáfolta :P)
süti beállítások módosítása