Egy rövid bejegyzés így nagyszombaton
2010. április 03. írta: Robert McKefir

Egy rövid bejegyzés így nagyszombaton

Sajnos idő hiányában mást most nem tudok írni, minthogy mindenkit buzdítok arra, hogy a Wikipédián javítgassa a Salgótarjánnal kapcsolatos szócikkeket!!! Egy nagyon aktív és lelkes fiatal felhasználó bővítette a megyeszékhellyel kapcsolatos szócikkek számát, azonban munkája során nagy pontatlanságokat hagyott maga után, valamint megnyilvánulásai miatt blokkolták is a szerkesztői profilját. Úgyhogy, akinek van ideje, és pontos információi, az nyugodtan szerkessze a Wikipédiát, ha már szabad enciklopédia (a változtatásokat egy járőr fogja majd elbírálni, ám ha hitelesnek bizonyulnak, akkor biztosan pozitívan teszi).

BéKa: Ez az illető követhette el feltehetőleg a bődületes marhasásokkal tele lévő Székynés szócikket is, amiről még szeptemberben írtam... Azóta ahogy látom már javították, még szerencse, hogy az eredeti cikkben van egy screenshot a baromságokról :-))

 

Na igen, akartam linkeket is beletenni, de délelőtt erre nem volt időm (BéKa sejtheti, hogy miért ;)) - és igen, eme fiatalember követte el a Székynés szócikket is, szóval lehet, hogy a blog miatt bukott meg ez a hangyaszorgalmú és fantáziadús szerkesztő :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr41891350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása