"A labda gömbölyű"
2010. március 07. írta: Robert McKefir

"A labda gömbölyű"

Pár perce nézegettem a Jobbik Sport oldalát, amely még nincs szerintem 100%-ra felpörgetve, de jó úton halad. Itt lehet látni a Hunnia Kupáról összefoglalót, amelyből kiderül, hogy bizony az elnök úr is labdába rúgott ezen a tornán (megjegyzem, a mezük jól sikerült, kicsit az All Black's felsőjére emlékeztet engem). Ebben nincs semmi kivetnivaló. Tudjuk, hogy a fődakota, I. Viktor is szeret focizni (talán egyszer játszanak majd egymás ellen/egy csapatban egy focitornán az elnök urak?), sőt más "honatyáról" is ismert, hogy nem veti meg a testmozgást: így az SZDSZ megmondóembere Gusztos Péter futóblogot is vezet, illetve a mindenki által elqrónak becézett GYF is kocog (jó, egyszer sétaközeli tempóban teljesítette a maratoni távot, az is valami).

Mit akarok ezzel mondani? Gyakran politikusaink megbízhatatlanok, nem szavahihetőek, de van emberi oldaluk is: valamilyen sportot csak szeretnek. Nem hiszem, hogyha a jelenlegi miniszterelnök-jelöltek közé bedobnának egy focilabdát nem kezdenének el passzolgatni. Lehet őket utálni, de legalább a mozgás tekintetében nem árt őket néha utánozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr731817037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása