"El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít"
2010. január 11. írta: Robert McKefir

"El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít"

Úgy tűnik, hogy néhány embernek elég valamilyen újságot/hírportált nézegetnie ahhoz, hogy felmenjen a vérnyomása: én a zsuruccal vagyok így, míg más a Magyar Hírlappal. Persze ez olyan, mint amikor mondják, hogy: "minek iszik, aki nem bírja". Az ember azért persze kíváncsi...

Hatvany Lajos is (szerintem a grófi címet nem nagyon érdemelte meg) elolvasta Németh László írásait mielőtt kijelentette, hogy bizony ő, mármint Németh "szellemi különítményes". Ennek ismeretében most is egyfajta "szellemi-Einsatzgruppéval" riogatnak minket egyesek (és majd a  demokratikus "szellemi-munkásőrség" megvédi a rendszert).

Túlzások persze mindig lesznek. A forradalom is előbb-utóbb felfalja gyerekeit: lám a zsuruc már burkoltan tanácsolgat a Jobbiknak a bebörtönzött köztörvényes politikai fogoly Budaházy ügyében.

Nyilván van úgy, hogy az ember nem tud objektív lenni, és magára vesz dolgokat, másképpen ezt nem tudom felfogni: "Ami a szeretetről elmondható, az ott van Szent Pál himnuszában, amit egyébként a szeretet véres ellenforradalmának minősíthető felvilágosodás otromba mai hívei, a villanykörtefejű liberálisok (khm) vezényszóra gúnyolnak."

Nyilván a blog írójának kedve lenne örkényi alapokon látni, ahogy a fagyizóban a vanília, puncs és háború mellett új ízek, a konzervativizmus és a nacionalizmus is megjelennik. Furcsa, hogy a volt pártlapot hívja, hogy mint valami publicisztikai múzsa csókolja homlokon. Mintha ott nem rágalmaznák azzal I. Orbán Viktort, hogy bizony populista és királyságra tör meg embereket eszik, és Zázrivecz Gáborral röptet Turult. Tkp. az egész jobboldal már számára radikális és elfogadhatatlan.

Ezek alapján gondolom, hogy segített munkájával a nyomorgó Boldvai családnak építkezni. Bizonyára szeret Idegér felé buszozni, és szívesen ad pénzt az ott lakóknak, hogy bevásárolhassanak. És igen, szerinte Marian Cozma rasszista, soviniszta román volt, ezért meg kellett halnia (hamarosan évforduló!!!).

Tulajdonképpen megnézném, hogy egy oktatási konferencián mi lenne, ha Lipusz Zsolt és a blogoló összetalálkozna. Nyilván az előbbi egy szűk csoportnak fejtené ki arról a véleményét, hogy zsidók, szittyák így meg úgy, míg az utóbbi hangosan, hisztérikusan elkezdene kiabálni, hogy ezt a rasszistát hogy engedhetik be ide (volt már rá, példa, hogy felkapta a vizet). Tényleg, ezt megnézném.

Mindenestre azt kívánom, hogy továbbra is gyűjtse a jobbközép rasszista-antidemokratikus-horthysta megnyilvánulásait, miközben azok azt taglalják, hogy hová fejlődött az ország 8 évnyi "szocialista"-"liberális" kormányzás alatt.

Van az úgy, hogy az ember nem látja a fától az erdőt. Tessék hívni a "szellemi-munkásőrséget", majd ők brigádmunkában jönnek ritkítani a tisztán látás kedvéért, aztán majd kiderül, hogy a fűrész éle lesz-e a csorba, vagy a bükkfa lesz túl kemény, mert szerintem ez az erdő maradni fog, csak a nem látók tábora fog megfogyatkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr881664319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása