Erről lemaradtam...újabb jó hírek az Öblösről!
2009. szeptember 28. írta: BéKu

Erről lemaradtam...újabb jó hírek az Öblösről!

A szívügyemmé vált az öblösüveggyár, mióta újra a szakadék szélére sodródott a nagymúltú vállalat. A felszámolási eljárás bejelentése után nem sokkal látott napvilágot, hogy már tárgyalnak egy új lehetséges befektetővel, most pedig egy olyan (pénteki) hírre bukkantam, ami újabb pozitívummal szolgál.

Az R-Glass Hungary Kft. ugyanis megállapodásra jutott a Fővárosi Gázművekkel a gázszállításról, így múlthéten csütörtökön visszakapcsolták azt az öblösüveggyárban. Ez ugye a technológia miatt fontos, enélkül ugyanis nem tudnak termelni. Hétfőn a gáz kikapcsolása után átálltak olajtüzelésre, de ez csak annyira volt jó, hogy ne következzen be visszavonhatatlan károsodás. A gázt egyébként a tetemes tartozás miatt kötötték ki. A kemencék felfűtéséhez 4-5 nap kell, addig a dolgozók szabadságon vannak.

És még egy jó hír. Szervezés alatt áll ugyanis egy új cég, amivel - a szlovák tulajdonosok nélkül - a menedzsment és a dolgozók működtetnék a gyárat, ez a jövő héten realizálódhat.
   

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr691414125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása