Salgótarján ismét címlapon
2009. augusztus 19. írta: BéKu

Salgótarján ismét címlapon

Legutóbb drog miatt, most meg egy "szexbotrány" végett került előtérbe Salgótarján.

A legnagyobb olvasottságú napilap, azaz a Blikk ugyanis tegnap címlapon hozta, hogy a helyi pénzügyi bizottság egyik (Fidesz által delegált) külsős tagja erotikus videókban illetőleg fotókon szerepelt, valamint "exkluzív" partykon is részt vett, ahol bizony orálisan elégítette ki az ott megjelenet férfiakat. Bővebben itt (is) lehet olvasni a történetről, ugyanis tegnap minden valamirevaló hírportál beszámolt valamilyen formában az esetről. Itt jegyezném meg, hogy sajnálom a csajt. Nem hiszem, hogy egy külsős bizottsági tagsággal valaki már közszereplővé válik, akit egy országos napilap címlapjára kell tenni. Amúgy pedig a kötelességét jól látta el, azzal senkinek semmi baja nem volt, még a szociknak sem. Hogy szabadidejében mit csinál, az meg a saját magánügye - legalábbis szerintem.

Még mindig nem jutott időm részletesen írni a történetről, vagy különösebb képpen véleményezni, de majd talán még erre is lesz módom. Viszont megszólalt a mi kis könyvtárosunk, egészen pontosan levelet küldött az Indexnek, amiben leírta, hogy tiszta a lelkiismerete. Abban azért egyetértek vele, és ahogyan olvastam kommenteket, reakciókat több oldalon is, a többség azon a véleményen volt, hogy ez még mindig kisebb vétség, mint az a rengeteg lopás meg korrpuciós ügy, ami belengi a politikai életet. Végülis már a hippik is megmondták: Make love, not war!*

*esetünkban a war helyett a steal (lop) ige helyettesítendő be, csak hogy értelmes legyen a fejtegetésem...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr791321356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2009.08.19. 18:24:26

Szerintem meg nem:)
Amikor hallottam ezt a hírt gondoltam, mivel Salgótarjáni biztos megírod:) Nyertem:))
A témához.Nem érzem magam régimódinak (nem is vagyok) de én elítélem ezt a nőt, mint külsős bizottsági tagot, mint könyvtárost és mint nőt is. Abban igazad van, hogy szabadidejében azt csinál amit akar! De ez a nő KETTŐS ÉLETET ÉLT, mindenkit becsapott. Igenis egy külsős is járjon jó példával elő, ha a város vezetésében részt vesz. Vállalja fel ha ez az igazi éne, és ha nem tudja kordába tartani a szeximádatát. Mint városi könyvtárosról szintén ugyanez a véleményem. Mint nőről? Na ahhoz tényleg nincs közöm, de miután kirakatba rakta magát, így véleményezhetem. Szerinted nő az ilyen? Mit lehet kezdeni ezzel a mondatával?
"Imádok meztelenkedni, és imádom a f...zt!” Szeresse, de muszáj ezt világgá kürtölni? Meg szerinted normális kategória aki így kivűl egy térre,nem gondolva hozzátartozóira, jövendő családjára (ha lesz). Ez nem normális szexuális kategória, és én e szerint is kezelem ezt a nőt. Nem vagyok prűd, sem maradi, de vannak dolgok amik jobb ha a hálószoba falain belül marad!

BéKu 2009.08.20. 00:14:46

Én sem értek egyet azzal amit csinált, tőlem is távol áll, és ahogy te is nagyon jól láttad, a legnagyobb probléma ebben az egész történetben az, hogy ez a nő tényleg egy visszafogott, rendes, ártatlan, kedves stbstbstb... nő volt. Mindenki ezt az énjét ismert. Csakhogy amikor kiszabadult Kis Moszkávból, és felment pestre, akkor ilyenekkel szórakoztatta magát. Én csak azt kérdőjelezem meg az egész történetben, hogy vajon közszereplőnek minősül-e már a külsős bizottsági tagságával, vagy sem? Mert szerintem nem. És xy emberekről se hoz le címlapon a Blikk fotókat. Ez azért került ilyen szintre, mert lehet bele keverni egy kis politikai szálat is.

Horizont 2009.08.20. 07:37:27

@BéKa: Ebben teljesen igazad van, de aki a tűz közelében "játszadozik" nem lehet annyira ostoba, hogy ne féljen attól, hogy lángra kap a ruhája, mert a tolakodásba nem mentik hanem lökik. A tűz felé. Tehát ha ennek a hölgyeménynek ilyen aberrációja van, akkor simuljon be úgy a hétköznapokba, hogy még a lába kisujja se tűnjön fel. Persze legjobb lett volna ha felkeres egy pszichiátert! Képzeld amikor gyerekeket tanítókról derült ki sorban, ugyanez. A demokráciában is vannak (kellenének) határok!
Nálam meg mindegy is hogy közszereplő-e! A lényeg, EMBER-e!!!
Ja azt elfelejtettem hogy amikor ideje és helye volt akkor én is néztem pornó filmeket:)))

Horizont 2009.08.22. 15:36:08

@BéKa: Képzeld már azt mondta ez a nő, hogy pénzért csinálta, és nyugodt a lelkiismerete.(???) Elfogadhatóbb lett volna, hogy szereti a f....t:))))
Tény amúgy,hogy mindegyik politikus vagy annak látszódó ott fenn (és lent) el van prostituálódva, és kurválkodnak pénzért:))Jó sokért!
süti beállítások módosítása