Nájsz
2010. július 23. írta: BéKu

Nájsz

Gyakran látni az új parlamentben furcsán, vagy legalábbis nem megszokottan felöltözött alakokat. Az LMP alapból lazán tolja: többnyire farmerbe ülnek be a T. Házba (amiért egyébként riszpekt!), Vágó Gábor új kedvence mostanság pedig a hózentróger. De hát ők fiatalok, meg hippik (:P), azon sem kellene csodálkozni, ha előkapnának egy ördögbotot és azzal mulatnák az időt két felszólalás között. ;-))

Szerdai kedvencem volt még Kaufer Virág, aki egy PIROS noteszkéből olvasta fel a hozzászólását - amivel egyébként éppen a salgótarjáni képviselőasszony, Székyné dr. Sztrémi Melinda felszólalására reagált.

Szóval ez a lazaság és szokatlanság az LMP-nél egyáltalán nem furcsa. Annál inkább az viszont az állítólag konzervatív Fidesz-frakció esetében. Tegnap Dr. Varga István mégis hajmeresztő öltönyben és nyakkendőben jelent meg. Nehéz rá szavakat találni igazából. Íme:

 

(a képen egyébként egy csomó nógrádi képviselő ott van: jobbszélen kékben a már megemlített Székyné, mögötte Becsó Zsolt, ő mellette pedig Balla Mihály)

(Via)

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr192170785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.07.25. 20:00:47

Azért olyan szép... A bácsi kicsit más is??? Vagy csak szimplán hülye? Komolyan, mint a 80-as évek falusi esküvőjén...

BéKu 2010.07.25. 22:54:16

@Boli: Nos ezt nem tudom, de tényleg nehéz rá szavakat találni :D
süti beállítások módosítása