Hol vannak a madáchos tanárok?
2010. június 21. írta: BéKu

Hol vannak a madáchos tanárok?

Múlt héten került sor - első ízben - a központi tanévzáró ünnepélyre a sportcsarnokban. Az ilyenkor szokásos körítésen túl mindenféle díjat is átadtak az arra érdemes diákoknak illetve pedagógusoknak. A diákokkal most nem foglalkoznék, ellenben a pedagógusokkal pár szó erejéig igen.

A "kiváló tehetséggondozó pedagógus" elismerést összesen 2 SKÁID-os, 8 bolyais, 6 Váczy Gyulás, 1 GT-s, 7 közgés, és 3 keris tanár kapta meg. A Madáchból senki sem.

Miért???

Nem hiszem el, hogy nem találtak EGYETLENEGY, a díjra méltó pedagógust sem a Madáchból! (pláne, hogy a bolyaiból bezzeg 8, a közgéből 7, a váczy gyulából meg 6 pedagógust díjaztak!) Oké, elfogult is vagyok velük szemben, de nem egy olyan tanárt tudnék kapásból mondani, aki megérdemelné. Nem is kicsit.  

(Azért baromira kíváncsi vagyok, hogy mi alapján ítélték oda az elismeréseket...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr812098697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robert McKefir 2010.06.21. 22:29:46

Végül is, Magyarországon vagyunk: nepotizmus monnyonle:D

Csak a Madách!

galagonya 2010.06.23. 08:33:38

Gondolom javasolni kellett az iskola igazgatóknak, hogy ki az aki érdemes a tanáraik közül. A Madáchban egyet se találtak :) De lehet az is, hogy a visszautasították :)
Különben meg a Bolyai !!! :)
/Hál' istennek én nem oda jártam :)/

A nepotomizmus most kezdi majd virágkorát élni :( A magyaroknak a véréban van :)

//Még mindig vizsgaidőszak van?? Semmi napi politika??//

Tót humor :)
sztandit.blogspot.com/2010/06/paratlan-alkalom-csak-nalunk-vetek.html
süti beállítások módosítása