Megyék arca
2010. február 07. írta: Robert McKefir

Megyék arca

A nemzetieskedéséről nem igazán híres index most előállt a megyék harcával. Tényleg, ez egy tök jó kezdeményezés: most lehet kiderül, hogy valójában a GYMS megyeiek a nagyobb "tirpákok" mint a szabolcsiak.

Megnéztem azt a videót is, amiben ismert személyek beszélnek valamit a megyéjükről. Jesszum Pepi: már megint megjelent a megyeri rongyosbáró fia, a roma-rapper, a tv-celeb, a kisnyuggerpukkasztó-Ferrari-bérlő, na a nevét nem írom le, úgyis mindenki tudja.

Tényleg nem értem, hogy megint miért Győzi (na mégiscsak leírtam, túl sok lett volna a körülírás, és ez nem activity, khm... terepszállás). Még Hevesnek is sikerült egy (általam nem ismert) színésznőt kerítenie. Na jó, persze ne legyünk telhetetlenek: a volt kiváló lantos, mára már nudista Benkő Dániel Pest megye mellett korteskedik.

Ez amúgy elég szomorú. Talán nincs más ismert arcunk? Jó, van itt még egy Fehér Anett, aki csak úgy eltűnt a BpTv elsüllyedése után (mondjuk a tarjáni tv-ben egy betelefonálós műsora még lehet érdekesebb lenne, mint a közgyűlési ülések felvételei - legalábbis többen néznék, az biztos). Szóval, ezek után nem csodálkozok, hogy Kökény Bea letagadja, hogy tarjáni...

Tény, hogy nincs sok igazán ismert nógrádi, de talán mégiscsak lehetett volna kutatni a jónép között: ha Csányi Sándor volt felesége, akit túl sokszor nem emlegetett Rékasiné a Reflektorban elvállalta Hevest, akkor ennyi erővel R. Várkonyi Ágnes történészt is felkérhették volna a kortesbeszédre. Vagy Pindroch Csabát. Vagy Görög Zitát. Vagy akár Sisa Tibort.

De ha csak Győzikéről jutunk eszébe az országnak, akkor nagyon-nagy bajban vagyunk...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr901737581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galagonya 2010.02.07. 21:15:53

Aki Tarjánból elkerül az nagyon vigyáz rá, hogy ki ne derüljön, hogy idevalósi.
Sajnos Nógrád és Salgótarján "védjegye" lett Győzike. Nagyon sajnos.

BéKu 2010.02.07. 21:32:00

Jáááj, direkt nem akartam Győzikéről egyetlen egy posztot se írni, erre te belerondítasz az összképbe :-)))))))))

Visszétrve erre a Győzike kérdéskörre. Ki a f*szom az a Győzike? Úgy egyébként is, nem csak Salgótarján viszonylatban. Egy nagy SENKI!

Amúgy biztos lehetett volna mást is találni, de Salgótarján kapcsán valahogy mindig őt szedik elő először. Pindroch Csaba amúgy nem szokta letagadni tarjáni mivoltát, sőt. Szóval ha akartak volna, lett volna más is. De NEM akartak. Pedig ha valakinek, akkor pont a salgótarjániaknak van kurvára elege ebből a majomból.

Amúgy, az hagyján hogy ilyen kapcsán előszedik. De ezen tegnap mégjobban ki voltam akadva: www.hirextra.hu/2010/02/06/gyozike-varosa-mar-nem-budi/

Hogy lehet egy hírportálon (na jó, a hírextra egy vicc, de akkor is...) ilyen címet adni egy olyan hírnek, ami arról szól, hogy vége a szomgriadónak?

1. Salgótarján NEM Győzike városa. Az a majom egy nógrádmegyeri cigány. Ez nem sértés, hanem tény.

2. Mi az hogy "büdi"? Salgótarján esetében a völgyvárosi mivoltából fakadóan a szállópor koncentrációjával vannak problémák. Körös-körül erdő, szóval nem elsősorban a CO2-ről volt szó, itt sosem lesz oylan szmogriadó, mint mondjuk pesten. De ehhez persze hülye a hírextra szerkesztője.... Váááááááááááááááááá

BéKu 2010.02.08. 16:08:10

@galagonya: He? :D

Továbbra sem értem mi ez a 100, meg 99,9 meg hasonlók :D
süti beállítások módosítása