Besztercevilagvaros.hu
2009. augusztus 06. írta: BéKu

Besztercevilagvaros.hu

Salgótarjánban van egy városrész, melynek páratlan környzete van. Ez a Beszterce-lakótelep. Igen, tipikus szocialista tömbházakkal, tízemeletesekkel, sorházakkal, mindennel. Mégsem olyan a hely, mint mondjuk egy pesti lakótelep. Először is azért, mert jóval szellősebb, másodsorban azért, mert a lakótelepet körülöleli egy, már inkább kertes házakat felvonultató körút, meg sok-sok utca, sok-sok víkendházzal. Na mindegy. Ennek a városrésznek van egy önkormányzati képviselője, bizonyos Dr. Fenyvesi Gábor. Ennek a Gábornak meg van egy weboldala. S hogy mi ebben a különös?

Igazából semmi. Az a tény, hogy egy önkormányzati képviselőnek van egy honlapja, és azt többé kevésbé frissíti is, szerintem mindenképpen üdvözlendő, mindenképpen dicsérendő. Hogy ennek az oldalnak olyan címet adjon, hogy Besztercevilagvaros.hu, az viszont megmosolyogtató. Nekem mondjuk személy szerint tetszik, végülis csak pozitívan, meg célozzuk meg a csillagokat és egyebek, meg mégiscsak jobb ez a cím, mint mondjuk a fenyvesigabor.hu, vagy a besztercelakotelep.hu.

Ami viszont a címen túl nálam viszi a prímet, az az oldal fejlécében található kép. Egyszerűen fantasztikus. Ott ül a képviselő, kezével kitámasztva állát, távolva révedő tekintettel, és olyan fejet vág, mintha valóban egy világvárosra nézne valahol ott, a távolban. Mögötte Salgótarján zászlója, mellette pedig a Beszterce-lakótelep a Tó-strandtól fényképezve. Csodás összeállítás! :D

Esztétikailag tényleg nem rossz, sőt, az emberben már-már olyan érzést kelt, hogy ez egy jó hely, a képen szereplő politikus pedig valóban él-hal a városrészért, és büszke rá. De azért lenne még ott mit csinálni! Mondjuk elsősorban a stranddal, bár ahhoz meg befektetők kellenének. Tényleg! Ha valaki itt, a blogolvasók közül esetleg nagyon szívesen ráköltene mondjuk párszáz milliót a salgótarjáni strandra, az jeletkezzen! Szóval fürdőkbe, strandokba pénzt invesztálók gyertek!!!!!!! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr121292578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galagonya 2009.08.11. 17:57:44

Egy áldoktor csak igy tekinthet a jövőbe, és reménykedik jövőre :)
süti beállítások módosítása