Két kis dolog
2010. március 28. írta: Robert McKefir

Két kis dolog

1.: a Jobbiknak biztosan meglesz a 5/3!!!! Hiszen nemcsak a nemzeti radikálisok, a köztörvényes bűnözők, a futballhuligánok, a cigányok által kirabolt falusiak fognak rájuk szavazni, hanem a liberálisok is!!! Nincs még egy ilyen liberális párt, amelyik így kiállna a magyarokért!!! Az LMP tervei között nincs szó a csendőrségről, a cigánybűnözés megfékezéséről, miközben némelyik tagjuk, lehet, hogy ugyanúgy élt a marijuánával, mint Andreasz Baszileosz. És mostmár a nívós magyar pornósok is nyugodtan szavazhatnak rájuk, nemcsak a hallgatói önkormányzatokban maradt veterán egyetemisták! Igen, előre a borivás-vízprédikálásért!!! (ez vicc volt, mielőtt még a blogot látogató elempések és mások nekem esnének)

2.: kellene egy bejegyzést írni a legnagyobb nógrádi találmányról, a szalonnanyomóról, csak semmi anyagom nincs hozzá. Tudsz valamit ajánlani BéKa? Vagy esetleg a blogot olvasóknak van valami adatuk a szalonnanyomó történetével kapcsolatban?

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr781876125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2010.03.28. 23:41:15

Elhatárolódóm ettől a poszttól! :D

Amúgy nem, fogalmam sincs a szalonnanyomóról.

De ha már LMP: Terézvárosban volt időközi önkorm. képviselő választás. Igaz csak 25% volt a részvétel, de 10%-ot kapott az LMP-s jelölt, míg a jobbikos csak 5%-ot :-))

Amúgy a fideszes nyert 60 valamennyi százalékkal, de ez nem érdekes.

A Jobbik vs LMP azért érdekes, mert mindkét párt szavazói aktívak, ugyanakkor amíg az LMP-nek lehetnek tartalékai, a Jobbiknak már kevésbé.

lehet, hogy Terézvárosban 50-60%-os részvétel mellett majd 5% alatt marad a Jobbik két hét múlva?

Van rá esély, hiszen pl a Belvárosban Hegedűs Lórántnénak is épphogy összegyűlt a 750 cetlit (751 lett érvényes neki)

galagonya 2010.03.29. 03:48:09

A szalonnasütővasat talán az acélgyáriak vagy a tűzhelygyáriak találták ki. /természetesen az acélgyáriak :)/

Tűzifogó és két vaslemez párosításából /a kerek sütőrész már flancolás :) /
A különböző kemencék adottak voltak a megfelelő hőmérséklet eléréséhez.

Különben tényleg egy unicum! Emlékszem gyerekkoromban, amikor még nem apdétes kaja volt a divat, ha a megyén kívül elmentünk brigád kirándulásra, és lehetőség volt szalonna sütésre a sok buta pesti csak lesett a szalonnasütő láttán. Akkoriban egy szépen elkészített /fanyelű, esztergált../ sütő sok esetben a hálapénzt is helyettesítette :)

/azért majd megkérdezem még az öregemet/

Robert McKefir 2010.03.29. 11:56:41

@galagonya: Kösz az infót :) Valami ilyesmiről tudtam én is, csak így még mindig túl rövid lenne a poszt majdan.
süti beállítások módosítása