Mi lesz Székynével?
2009. október 29. írta: BéKu

Mi lesz Székynével?

Dóra Ottó feljelentette az ügyészségen a város polgármesterét. Valójában kellően bonyolult az ügy ahhoz, hogy ne tudjak eligazodni rajta. A lényeg, hogy a feljelentés most azért született meg, mert Dóra szerint úgy írt alá bizonyos szerződéseket a városvezető, hogy arra nem volt meg a jogköre.

Az elmúlt két közgyűlésen Dóra már kezdeményezte, hogy Székyné ellen indítsanak fegyelmi eljárást, de a közgyűlés nem szavazta meg az MSZP frakcióvezetőjének indítványát, aki ezután az ügyészséghez fordult, hátha ott igazságot lel. Várom a fejleményeket.

***

Amúgy pedig NEM vagyok blogger. Attól még nagyon messze vagyok. A helyes megnevezés: egy hülye gyerek, aki néha hülyeségeket írkál maga, és még néhány tucat - jobb napokon százas létszámú - olvasói közönsége számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr71485312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galagonya 2009.10.30. 00:19:11

Egy hülye gyerek, aki néha hülyeségeket írkál maga, és még néhány tucat - jobb napokon százas létszámú - olvasói közönsége számára = blogger :)

BéKu 2009.10.30. 07:52:13

@galagonya: Jó, hát na. :-)
Szerény véleményem szerint az a blogger, aki magas színvonalon, sok jó bejegyzést ír (vagy sok jó fotót, vagy videót csinál). Szerintem én még ott nem tartok. :P
Szerintem a színvonal a lényeg, és e téren még van hova fejlődnöm! :-)

galagonya 2009.10.30. 09:33:40

@BéKa: amit irsz az a vágyálom. A színvonal nem feltétele, hogy valaki blogger legyen. Ha feltétel lenne, nem sok blog lenne a világon a jelenlegiekhez képest:)
Négy hónap és 105 bejegyzés után már nem moshatod le magadról, hogy blogger lettél :)
/Ráadásul nem is a színvonaltalanabbakból :) Már csak azért is, mert tarjáni blogról nem nagyon tudok, sőt nógrádi se sok van/

Horizont 2009.10.31. 11:38:05

@BéKa: Az embernek mindig fejlődnie kell, mert mindenki máshol találja a csúcsot. De hidd el, hogy jó úton vagy! Én nem vagyok Salgótarjáni, (csak közeli: Gyöngyös), de mindig elolvasom a posztjaidat, és jó a blogod!!!
Úgyhogy hajrá:DDDD

BéKu 2009.10.31. 13:48:15

@galagonya: Köszi :-) De egyelőre még akkor sem nevezem magam bloggernek, hiába a 4 hónap, meg a több, mint 100 bejegyzés. Ismerek bloggereket, szóval tudom, hogy még elég messze vagyok tőlük :-) De természetesen a törekvés meg van.

@Horizont: Köszi neked is :-)) Igyekszem :-))
süti beállítások módosítása