Pár dolog
2010. november 03. írta: Robert McKefir

Pár dolog

1

Gyurcsányt nem lehetne lelőni? Sajnos, ha tényleg szeretné a baloldali átalakulást, akkor húzzon már el melegebb éghajlatra.

 

2

Másrészt egy bukott politikus ne mondja a másikra, hogy tolvaj, mert hiteltelen. Na jó, ez Magyarország.

 

3

Mondja már meg nekem valaki, hogy Nagy Imre mikor volt demokrata, "kedves elvtársak"?

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr412419322

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az Orbán imitátor 2010.11.03. 12:14:08

Gyurcsány tegnap egy egyszer már - másnál - bevált recepthez nyúlt: a Kossuth térre hívott több ezer ember előtt ilyeneket mondott: Az igazi ellenség természetesen a despota Orbán Viktor, aki hazudik, csal, lop, a javunkat akarja – nem adjuk &nd...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belevau 2010.11.03. 12:19:04

Volt egy olyan érzésem, hogy a magát jobboldalinak mondott bolsevista párt szimpatizánsai még Nagy Imrét is ki fogják kezdik. Hát nem tévedtem. Döntsétek le esetleg a szobrait, a talapzatra meg mehet Viktor királyotok emlékműve, balján Sztálinnan, jobbján Mao Ce Tunggal.

"Másrészt egy bukott politikus ne mondja a másikra, hogy tolvaj"
Ja hát igen ez a mondatod Orbán Viktorra is igaz, mert azért ő is szépet taknyolt 2002-ben, bár ezt hajlamosak vagytok elfelejteni.

Amúgy Gyurcsány feléledését én is sajnálom.

Robert McKefir 2010.11.03. 17:41:16

@belevau: Nagy Imre egy elvhű ember volt. Reformkommunista, nem több. Vagy talán a kedves elvtársak - nincs elvtárs mire utal? Akkor foghatta fel csak igazán, hogy itt bizony mi történik. Szegényt aztán a "sajátjai" ki is végezték.

2002 tényleg régen volt. De 2002 és 2010 között melyik párt volt hatalmon? Nahát, fél év után is kell már a Cavinton?

Kellene valamiféle új ember, aki képes lenne népszerűvé tenni a baloldaliságot - és ehhez Gy.F. alkalmatlan: rossz hír, de a Chartás összeröffenés nézői tíz éven belül el fognak halálozni. Csak ki lesz az a bátor új ember, aki felvállalná, hogy: Igen én baloldali vagyok, és semmi közöm nincs a volt pártállam embereihez, sem az MSZP-hez.

Új erőként az önmagát meghatározni sem képes LMP nem hinném, hogy szóba jöhet (pedig esélyük lenne rá). A negyedik parlamenti párt a majdnem második erő meg...
süti beállítások módosítása