Megmenekülhet az Öblös?
2010. július 14. írta: BéKu

Megmenekülhet az Öblös?

Salgótarjánba látogatott július 13-án Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára. A politikus Székyné Dr. Sztrémi Melinda polgármesterrel, és az Öblösüveggyár illetékeseivel egyeztetett az üzem megmentéséről, és egy esetleges állami szerepvállalásról. Fontos tárgyalási alap volt és az államtitkárt is megnyugtatta, hogy a gyár jelenleg komoly megrendelésekkel rendelkezik. Az újraindításhoz is minden adott, ezért reális cél lehet a termelés valamilyen úton-módon történő beindítása.

Következő lépésként egy minisztériumi egyeztetésre kerül majd sor, ahova a gyár képviselőinek már konkrétumokra alapuló részletes üzleti tervvel kell érkezniük. Czomba bízik abban, hogy hamarosan konkrét megoldásról is beszámolhat.

A polgármester honlapján olvasható nyilatkozat szerint amint megalakult az új kormány, Székyné megkereste az illetékes minisztériumot és az államtitkárt, aki érdeklődést és hajlandóságot mutatott a gyár megmentésével kapcsolatban.

Forrás: Radio Focus, szekyne.com, besztercevilagvaros.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr732152331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása