Ha van sapka rajta akkor azért, ha nem, akkor azért...
2010. április 23. írta: Robert McKefir

Ha van sapka rajta akkor azért, ha nem, akkor azért...

Ez még megint nem az a Cartmanezős poszt, de akár az is lehetne. Tegnap ugyebár volt Tarjánban a zsuruc által lekóserozott debreceni polgármester. Ma pedig a JSM a következő papírcetlit tette közzé. Nos a derék Fidesznek az ilyen gerillázás még nem nagyon megy, de tény, hogy bele kellene tanulniuk, mert ennek lesz jövője négy év múlva. Más kérdés, ha csak cigányoknak osztogatták, akkor a JSM hogy jutott egy ilyen papírhoz? Felvették a földről? Elkérték egy cigánytól, netán Oláhnak vagy Botosnak adták ki magukat? Jó kérdés. Nyilván vannak rászista elemek a Jobbik szavazói közt, és rengetegen antiszemiták is. De urambocsá' ők beszélnek a Fidesz kommunista jellegű uszításáról? Már nem azért mondom, de ki akar esztelen államosítást (egy fél szóra, szükség van állami tulajdonra, de itt ne legyen már a teljes revízió igénye)? Csak nem a Jobbik? (és azon a kedves radikális szavazók gondolkodtak-e vajon, hogy a közlekedési cégek a visszaállamosítás után vajon melyik magyar "magunkfajta" ember tőkéjéből fognak fejlesztődni?). Nyilván volt, van és lesz is magyar-cigány konfliktus; melynek szomorú megnyilvánulásai mind Veszprémben, mind Olaszliszkán tapasztalhatóak voltak, de egy tüntető felvonulással Borsodban talán mégsem kellene több olajat önteni a víz felszínen lévő lángokra: vagy talán nem kellene azt írni, hogy Vona a frontvonalon tájékozódott...

Új hír a JSM-en, hogy mégis rájöttek, hogy ki rongálta meg Bagó László plakátait. Érdemes nézni a kommenteket. Bárki jön egy ellenérvvel, máris Izraelbe küldik vagy egyéb jó dolgokat kínálnak neki (lásd a Holokauszt szócikket a Wikipédián): itt is volt már szó róla, hogy nem szép dolog firkálni a plakátokat, sem az emeszpéét, sem a fideszét, sem a jobbikét, egyáltalán senkiét sem. Vannak megfelelő fórumok arra, hogy kifejtsük véleményünket Boldvairól, Vonáról, Áderről és még ki tudja kiről. Ha az agyonhallgattatott  (szerintem elég sokat szerepelnek a "magukfajta" médiában, nem értem a felháborodásukat, másrészről ott a zsuruc, mintha ott nem ők lennének a mainstream...) Jobbik plakátját matricázza le valaki, akkor azért már legalább főbelövés, de még talán körülmetélés is jár, ellenben a Jobbik szót feltaggelő (és később értelmetlenül elvert) fiatalok már majdhogynem olyan hősök, mint Harmodiosz és Arisztogeitón, a két athéni zsarnokölő, akik küzdenek a Magyarországot kizsákmányoló cionista rezsim ellen. Személyes véleményem utóbbiról: néha a mutyizó, önmagát nagyon magyarnak valló, szalonrasszista magyar kisvállalkozó többet árt az országnak a fekete és szürke üzleteivel, mint a teszkóék egész teljesítménye.

Kezd mostmár nagyon érni az a Cartman-Jobbik poszt...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr321945931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2010.04.23. 17:55:44

Egy valamit nem értek. Mi abban az uszító, hogy azt szerepeltetik a szórólapon, hogy a Jobbik rasszista. Miért, talán nem az? Jó, igaz: A PÁRT nem az, de a tagjainak a többsége IGEN.

Nyilván vannak kivételek, sőt, az egyik városi vezetőjük lánya egészen odáig ment, hogy románk adta ki magát. :-))

www.168ora.hu/itthon/romaosztondij-a-ciganybunozesrol-beszelo-jobbik-vezeto-csaladjaban-54227.html

Bár lehet, hogy csak a romáknak kiírt ösztöndíj összege csábította arra, hogy indentitást váltson :-))

Alapvetően nem értem, mi volt a JSM-es cikknek a VALÓDI problémája. Tényleg nem :-))

galagonya 2010.04.23. 20:23:57

Azt már tudtuk, hogy a Jobbikban vannak zsidók, most kiderült, hogy vannak cigányok is :) vagy : hogy cigányok is :)
süti beállítások módosítása