A Magyarok Nyilaitól...
2010. február 27. írta: Robert McKefir

A Magyarok Nyilaitól...

Kicsit nagy most a felhajtás a Magyarok Nyilai szervezet körül (terrorszervezetnek még kevesek, a felszabadítási front megjelölés pedig sértő lenne az ETA-ra, vagy a PSZF-re nézve). Persze jönnek ilyenkor a vádak, ellenvádak; a derék kuruc persze megint élen jár benne: a bátor, eredeti nevüket fel nem fedő "publicisták" kérik Benkő György elérhetőségeit, hogy aztán, mint Boros Lajost telefonbetyárkodással zaklathassák.

Jó. Ez eddig rendben van. Magyar közemberek vagyunk: szeretünk bosszankodni, kiabálni. De, hogyan lehet az, hogy dr. Morvai Krisztina így kiáll még Budaházy mellett?

Tény és való, hogy nem kedvelem Hiller Istvánék működését, de én nem biztos, hogy csak úgy rálőnék az autójára (nem méltó arra se, hogy kezet emeljek rá - viszont írt egy érdekes, rövid tanulmányt egy isztambuli tolmácsperről, ami egyik vizsgámon megmentette az életemet :P). Nyilván, aki hibázott, az ismerje el felelősségét, és szálljon magába, vállalja a következményeket. Drága Gyurink pedig, mint szabadságharcos sínylődik a gonosz, cionista országrablók börtönében!!! És egy ilyen köztörvényest akar a kuruc, és dr. Morvai beültetni a Parlamentbe. Nem is csodálkozom, hogy a Jobbik így kihátrált mögüle. Lehet Novák Elődöt gyávasággal vádolni, de hülyeséggel nem: egy friss, kompromittálatlan pártnak nem tenne jót, ha bűnözőket mutatna fel a következő országgyűlésben.

De tényleg. Lehetséges, hogy szükségük van ott a jobboldal szélén valamiféle doktori védelemre, de leginkább egy pszichiáter nézhetné már meg őket - persze, ez a most kormányon lévőkre fokozottan igaz: zárjuk be őket Lipótra! Ja, hogy ők zárták be? Előrelátó gondolkodás azért még megvan, azt látom.

A 20%-kal való koalíció nélküli kormányzás, a rovásírás bevezetése (jó, csak szakkörökön, de azért mégis...), köztörvényes bűnözők kikiáltása szabadságharcosnak, valamint a jó öreg nemzeti-rapper Fanka körmondatai (csak szimpatizáns, de szegénynek bajai lehetnek) nem sejtetnek túl jót a jövőre nézve...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr701794351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása