Kiárusítják az Öblöst! :-((
2009. november 26. írta: BéKu

Kiárusítják az Öblöst! :-((

A kétmilliárd forint adóssága miatt felszámolásba került R-Glass Hungary Üvegipari Kft. saját gyártású készletét hirdette meg a felszámoló - olvasható a Napi Gazdaság csütörtöki számában. Az ajánlatokat december 7-ig lehet beadni. A vagyonértékelés befejezése után hamarosan meghirdetik az öblösüveggyár ingatlanjait és eszközeit is.

A felszámoló szerint van még esély a gyár újraindítására. A Napi Gazdaság emlékeztet arra, hogy 2005-ben felszámolási eljárásban vette meg a gyár ingatlanjait és eszközeit a szlovákiai R-Glass s.ro. szlovák magánszemélyekkel közösen. A gazdasági válság miatt drasztikusan visszaesett az R-Glass rendelésállománya. Idén nyáron a társaság gázszolgáltatója a több mint 400 millió forintos tartozás miatt leállította a szolgáltatást. November elején pedig a felszámoló bejelentette a 270 dolgozó csoportos létszámleépítését.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr341555324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása