A bulvárújságírás mindenütt ott van...
2009. szeptember 25. írta: BéKu

A bulvárújságírás mindenütt ott van...

A következő címbe botlottam bele reggel az nporton: Juhász Gábor kommunista szinekben indul. Na mondom ez érdekes, most nevezték ki titokminiszternek, magasan jegyzett MSZP-s politikus (amúgy meg Bátonyterenye-Pásztó OGY képviselője is), ez mineképpen érdekes fordulat lenne. Erre rákattintok, várom a sztorit, ehelyett a következő bekezdésbe botlok:

"Nógrád megyében mind a négy választókerületben megvannak a Magyar Kommunista Munkáspárt jelöltjei: Salgótarjánban Nagy Attila, Pásztón Juhász Gábor (aki nem azonos a titokminiszterrel! – a szerk.), Balassagyarmaton dr. Frankfurter Zsuzsanna, Szécsényben pedig Balogh Attila – jelentette be Vajda János."

Komolyan mondom ez nagyon gáz! Ilyen címet adni! Mindenki rákattint, várja a zaftos történetet, erre kiderül, hogy ez a Juhász nem az a Juhász. Sőt, ezt az embert szerintem nem is ismerik, de milyen jó kis kattintós cím ez! Tuti többször annyian olvasták, mintha az átlagos "Megvannak a munkáspárt jelöltjei" vagy valami hasonló monoton cucc lett volna!

Mondjuk poén lesz, ha kakas (a szoci J.G.-t én így hívom csak) és a másik Juhász történetesen egymás alá kerül a választási listán. Sokan össze fogják keverni majd a kettőt (feltéve ha a kakas tényleg indul a választásokon).

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr1001405767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása