Salgótarjánban is tiltakoztak
2009. szeptember 02. írta: BéKu

Salgótarjánban is tiltakoztak

A Jobbik salgótarjáni szervezete félpályás útlezárást tartott tegnap, szeptember 1-jén Salgótarján és Somoskőújfalu között a 21-es úton tiltakozva a szlovákiai államnyelvtörvény közelmúltban elfogadott módosítása ellen, mely ugye pont aznap lépett hatájba.

Azt tudni kell, hogy Salgótarján gyakorlatilag egy köpésre fekszik Szlovákiától (pláne akkor, ha még hozzávesszük a Salgótarján részét képező egyéb településeket, mint például Somoskő, ahol a településen fekvő vár már szlovák!!!!!), a 21-es út pedig az, ami a határhoz visz. Megjegyzem ebben a városban elég gyakran él a Jobbik a félpályás útlezárás eszközével. Nem tudom miért szeretik ezt annyira...

Egyébként ha van olyan élőember még Magyarországon, aki nem tudja miért tüntettek tegnap a szlovák nagykövetség előtt, Szlovákiában a dunaszerdahelyi futball-stadionban, vagy éppen Brüsszelben (meg még jó néhány településen), annak ajánlom elolvasni EZT.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr151355161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása