Update
2010. február 01. írta: Robert McKefir

Update

Korábban már volt erről szó, nézzük most újra ezt a levelet! "Az ELTE BTK hallgatói önkormányzatának jelenlegi vezetői (beleértve magamat is) sem a Jobbik Magyarországért Mozgalommal, sem más párttal nem ápolnak "szoros kapcsolatot"." Ma reggel olvasgattam az origo-t: "A Jobbik fiatal jelöltjei közül többen is fontos pozíciót töltöttek be felsőoktatási intézményük hallgatói önkormányzataiban (HÖK). Szávay István kiskőrösi jelölt az ELTE bölcsészkari, a Budapesten induló Staudt Gábor az ELTE jogi tanszékének HÖK-elnöke volt. A szintén Budapesten induló Silhavy Máté pedig jelenleg is a BTK hallgatói önkormányzatának alelnöke."

Hogy is van ez? Na jó, a két írás között eltelt két év: azalatt persze történtek dolgok. Mindenesetre szeretném azt hinni, hogy az olvasói levélnek van igaza. A Jobbik június 7-ei videóján is biztosan véletlenül látszik a mostani elnök. Persze, mint magánember miért ne segíthetne nekik? Ezzel nincs semmi baj. Végül is Vágó István  (no pedig aztán ő is megér egy misét) magánemberként volt ott a magyartarkán vagy min, mire megkapta az antimagyar meg cionista jelzőket.

Úgy látszik, hogy ami az MSZP-nek a KISZ, az a Jobbiknak  HÖK: ideális politikai játszótér a későbbiekre nézve, sőt a Fidesz is egy kollégiumban alakult meg annak idején. De talán mégiscsak jobb lenne, ha politikamentes lenne az egyetem...

Hasonló írás: A Jobbik és a fiatal történészek

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr521719505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása