Macsétás kaszabolás Salgótarjánban
2009. december 14. írta: BéKu

Macsétás kaszabolás Salgótarjánban

Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Ismeretlen tettes egy szamurájkarddal bozótvágó késsel hasította szét egy nő fejét, egy férfit pedig összevagdalt és a kezét csuklóból levágta. A nő életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni. A kórházba szállítás után pedig a férfi is elhunyt.

A belvárosban súlyos bűncselekmény történt hétfőn este fél nyolc körül. A belvárosi élelmiszerbolt előtt ahol a támadás történt vértócsa és hajcsomó volt található.

Szemtanúk szerint az egyik áldozat, egy férfi a helyi élelmiszerboltba menekült be, támadója utánament és a boltban folytatta a mészárlást: a védekező embernek levágta az egyik kezén az ujjakat, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta, a fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya Salgóbánya felé. A férfit nem sokkal később a Cserhát Bevetési Alosztály kommandósai elfogták. A boltban csak egyetlen vásárló volt a vérengzés alatt, ő nem sérült meg és az eladók sem.

/FH alapján - korrigálva/

***

Update: Már hétfő este is kiderült ez-az, azóta meg gyakorlatilag "mindent" tudunk. Csütörtökön pénteken írok egy összefoglalót az egész esetről. Nporton és az atv.hu-n, meg a NOL-on elég jó kis összefoglalók vannak, így ennek nem megyek utána, max majd belinkelgetem őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr481598657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaMa 2009.12.14. 23:50:53

Szomorú...:( Nem első eset nálunk... kb 15-20 éve is volt egy hasonló....

BéKu 2009.12.14. 23:55:05

@DaMa: Jah. De ami sokkal gázabb, hogy a hivatalos média (nport) képtelen követni az eseményeket... Semmi infó.

A kuruc szerint cigók voltak. Én is rájuk tippeltem, de még semmi se biztos!
süti beállítások módosítása