Már megint NPORT
2009. október 19. írta: BéKu

Már megint NPORT

Komolyan mondom, nem tudom mit várok a címben szereplő "hírportáltól". Frissességet? Következetességet? Korrektséget? Talán akkor járnék a legjobban, ha egyikről se ábrándoznék.

Sok mindent ki lehetne emelni, de azt hiszem ez a legújabban kiszúrt eset is jó példa lehet az oldal, és ezáltal a megyei napilap működésére. Szóval múlt héten megjelent az újságban (egészen pontosan 16-án) Boldvai önfényezése a 4-es metró projektre kisértetiesen hasonlító 21-es út négysávosításáról, ami - akárcsak a földalatti beruházása - már hosszú-hosszú évek óta készül, és újabb, meg újabb dátumok kerülnek elő, hogy végülis mikor lesz is kész valójában. Egyébként most 2013-nál tartunk, de ez még ugye változhat.

Szóval megjelent az újságban, és ugyanaz nap, azaz 16-án felkerült az nportra is a Boldvai-s cikk. Rögtön reggelről! Jót nevettem rajta, de végülis mindenkinek szíve joga eldönteni mit hisz el, vagy mit nem. A lényeg nem a cikk tartalma, még csak nem is Boldvai, hanem az NPORT.

Legjobb tudomásom szerint Székyné ugyanis egyből reagált az írásra, és bár a újságba való bekerüléshez idő kell, hiszen napjában csak egy lapot nyomnak, azért az internetre nyugodt szívvel fel lehetne tenni a reakciót, amint az megérkezik az említett médium e-mail fiókjában.

Sajnos azonban ez elmaradt, és még ebben a szent pillantban sincs fent az nporton az a szöveg, amit a polgármester fogalmazott meg válaszolva a Boldvai által elhangzottakra. Pedig már a saját oldalán is olvasható.

És itt most nem arról van szó, hogy amit Székyné írt, azzal egyet ért-e az olvasó, vagy sem, hanem a KORREKTSÉGRŐL, arról, hogy ha ír x valamit, és arra y reagál, akkor y-nak is adjuk meg ugyanazt a felületet, mint x-nek.

Soha nem volt kétségem arról, hogy melyik párt szekerét tolja a Nógrád Megyei Hírlap, és annak online kiadása, de még mindig elcsodálkozom, mit meg nem engednek maguknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr831461271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.