Lemondott az SZDSZ salgótarjáni elnöke
2009. szeptember 17. írta: BéKu

Lemondott az SZDSZ salgótarjáni elnöke

Lemondott az SZDSZ salgótarjáni elnöke.  A szűkszavú közlemény szerint Oravecz Balázs szeptember 16-án lemondott az SZDSZ salgótarjáni csoportjának elnöki tisztségéről. Az új elnök megválasztásáig a csoport ügyvivői testülete (Ercsényi Ferenc, Losonczi Tamás, Percze Szabolcs, Ágasvári Balázs) látja el az operatív teendőket. Oravecz Balázs nem kívánta indokolni döntését, ugyanakkor közölte, hogy a pártból nem lépett ki.

Smitnya Sándor megyei elnök már áprilisban lemondott. Az azóta eltelt öt hónapban nem választottak új megyei elnököt Nógrádban.

Ez a hír vazze... :D Épp most röppent fel, amikor is pont egy igen terjedelmes írást készültem képernyőre vetni a liberális pártról, annak jövőjéről, meg úgy általában az SZDSZ-ről, erre tessék! :D

Viszont ha már így alakult, akkor beteszek ide egy karikatúrát a NÉGYmadártól. Nagyon jó kis képeket csinálnak, ez pl az SZDSZ elnökválasztása előtt készült, és most pont beleillik ebbe a posztba! :-))

De most tényleg. Mekkora lúzerség már, hogy a rendszerváltás egyik vezér pártja éppen a 20. évfordulón esik szét alkotóelemeire...

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr91389381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galagonya 2009.09.18. 20:21:29

Az szdsz vajon miii?
Azért kiírtan magát a közéletből pl a FKgP is Józsi bácsinak köszönhetően :(

BéKu 2009.09.18. 22:52:52

@galagonya: Na igen, és azóta Torgyán bácsiból igazi celeb lett, sztároknak rendezett pókertornákon indul, meg főzőműsorokban vesz részt... :D
Egyébként meg igazad van, de az már egy régebbi történet, az SZDSZ agóniája, valamint hosszú haláltusája pedig még mindig zajlik. Valószínűleg 2010 lesz számukra a kegyelemdöfés, addig még ellébecolnak valahogyan. A parlamentben végülis bent vannak, a többi meg nem hiszem, hogy érdekli már őket. Tudják, hogy itt a vége...

galagonya 2009.09.21. 13:01:24

Felszámolják a salgótarjáni öblösüveggyárat

Elkezdődött a salgótarjáni öblösüveggyár felszámolása - közölte Balázs Miklós felszámoló hétfőn.
MTIA hivatalos eljárás pénteken kezdődött, de a tulajdonosokkal még nem tudott egyeztetni a felszámoló. Balázs Miklós most a jelenlegi állapotokról tájékozódik, szerinte a legkritikusabb a gázellátás kérdése. Szeretné tovább működtetni a gyárat, ám erre csak akkor van esély, ha a gázellátáshoz sikerül finanszírozót találni, mert a havi negyven millió forintos gázszámlát a gyár nem tudja saját forrásból rendezni, ráadásul a díjat előre kell fizetni.

Az R-Glass Hungary Kft. néven működő öblösüveggyár kétszázhetvenhét dolgozót foglalkoztat, a cég az egyik legrégebbi salgótarjáni gyár, elődjét 1893-ban alapították.

BéKu 2009.09.21. 20:38:07

@galagonya: Köszi az infót. Nem rég értem haza pestről suliból, és mit ne mondjak, meglepett a hír, bár az is tény, hogy ismerve a gyár mostani körülményeit, azért mégsem csodálkozom rajta ennyire. Voltak előzményei, lehetett várni, hogy ez egyszer bekövetkezik.

BéKu 2009.09.22. 08:00:08

@galagonya: Ez mekkora jó :-))) Imádom az ilyen régi cikkeket, eseményeket olvasni!
süti beállítások módosítása