Jobbik és a vizes lepedők
2010. március 25. írta: Robert McKefir

Jobbik és a vizes lepedők

Nem, nem, nem, nem akarok még írni a Jobbikról, de most megint muszáj, és erről inkább én írok, mint BéKa:P Andreasz Baszileosz után most a derék Börnit pécézték ki maguknak a cionisták.

Mióta pedig befejezte az egyetemet, még fogyott is, és egész embörösen néz ki. És, hát ő is volt fiatal (gólyatáborban is láttam igencsak vígan mulatni, akkor még elnökként - aki ugye nem volt kapcsolatban semmilyen párttal sem)  naná, hogy csinált mindenfélét.

Tulajdonképpen már nem tudok nevetni az ilyen cikkeken: nyilván a Jobbik szigorú erkölcsi normát állított fel tagjai, vezetői számára, aminek nehéz megfelelni. De kérem, mostmár kezdek egyetérteni Morvaival: mi a faszért kell minden héten előrángatni egy újabb Jobbikost? Következő héten láthatjuk majd a pártvezért, amint egy gólyabál után hány a wc-ben? Vagy valami képet Staudt Gáborról, ahogy egy olyan videót néz a haverjaival részegen, amin épp négerek verik egymást?

Mindenki volt fiatal. még ők is, és régen lehet, hogy emberek voltak. Biztos volt I. Viktor is vállalhatatlanul részeg fiatal korában, és lehet hogy Házmester még fiatal dartanyanként is borogatott kukákat egy átmulatott balatoni estén. De kezd ez az előhúzogatás tényleg unalmas lenni.

Nyilván Szávay sem volt teljesen józan (és atyaég, mekkora pisztolytáska!!!). Jót röhögtek akkor, mg előszedték még máskor is ezeket a történeteket, és akkor is jót röhögtek rajta. A Jobbik adott helyi szervének oldalán persze egy másik figura jelenik meg: a jólfésült, protestáns földműves, aki küzdd a helyiekért. Kínosnak kínos, de most mit lehet tenni. Talán nem kellett volna ennyire kihirdetni ezeket a komoly elveket. A mai netes világban nagyon gyorsan nevetség tárgyává válhat az ember. És, ez a fiatal, feltörekvő, még nem kompromittálódott Jobbikosokra fokozottan igaz; nem rég voltak még azok az egyetemi évek, és nem tudja senki sem, hogy kiről, milyen képek kerülnek fel a netre.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr281867643

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.26. 09:47:30

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Trackback: Péniszpumpával pózolt a jobbikos nemzetpolitikus 2010.03.25. 15:10:02

Szávay Istvánról, a Jobbik nemzetpolitikusáról privát fotók kerültek ki az internetre, melyeken részegen pénisznagyobbítóval pózol. A politikus életrajza szerint „evangélikus parasztcsaládból származik, meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuki123 2010.03.25. 15:28:41

Kedves Kirk Kapitány!

plakatmodding.blog.hu/2010/03/25/jobbik_gyalazo_drogos_indexes

indítsd be az Enterprise űrhajódat és húzz el a galaxisból, ha nem akkor meg a saját házad táján kapirgálj.
köszi

Robert McKefir 2010.03.25. 17:23:42

Na fasza vagyok, de legalább rájöttem, hogy ki az...

drkovax 2010.03.25. 18:45:03

A pofátlanság a baj, a "tiszta erő"-zés, a "nép nevében"-ezés és a valóság kontrasztja. Kisebb arc, kevesebb macera. Tán ha ezt a Jobbik megértené ... De az akkor már nem ez a Jobbik lenne. Mivel enne a mostaninak az identitása részét képezi a "bölcsek kövének birtoklása".

galagonya 2010.03.25. 20:24:50

Azt hittem Morvait is megemlíted, aki a mentelmi jogára hivatkozva nem akarta kifizetni a parkolást.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.03.25. 20:32:43

Na ja: részegen pénisznagyobbítóval - csak tudományos... életrajza szerint „evangélikus parasztcsaládból származik" - na ebből csak középső szó OK. Meghatározó érték számára a magyar föld szeretete - és persze a "pénisznagyobbító", "a munka becsülete" - az attól függ, mit értünk munka alatt... "a hit megélése és a hagyományok ápolása" - pénisznagyobbítóval??? Bakker, ha hatalomba is kerülnek, akkor aztán még kötelező tananyag is lesz a kolbásznövelő! De szigorúan nemzeti színekben! Há mer' a parasztcság az aztán...

Robert McKefir 2010.03.25. 20:53:11

@galagonya: Nos igen, írhattam volna akár őt is, de Szávay legalább annyiban közelebb áll hozzám, hogy egy karra járt velem ;) Egyébként igaz, hogy nem olyanok, mint amilyennek beállítják magukat, sőt: csak ők a feddhetetlenek szerintük, de mostmár számomra kezd unalmassá válni, hogy hetente kerülnek elő képek a bohém fiatalkorból róluk. Vagy reagálják le normálisan: jó tudom, Clinton teljesen más értékeket képviselt és más felfogású, de leszögezte, hogy bizony annak idején szívott füvet, és nem mondta az ellenkezőjét.

galagonya 2010.03.25. 23:43:04

@Robert McKefir: Akkor lehet, hogy tied volt a virsli? :)

kamm 2010.03.26. 19:09:03

Most tulajdonkeppen mi a banatot akarsz itt mondani, Mr McKefir?

Mert azt most boritekolom, hogy TENYLEG ez lesz a faszorruak reakcioja: jaj, milyen szemetek ezek a cionistak (a bunronda Morvai errol amugy sokat tud, o igen kozelrol ismeri oket, "metelt farkincajukat" beleertve), hogy eloszedik ezeket a kepeket, mikozben ez "a derék Börni" valojaban TENYLEG egy kedves, videki parasztgyerek, aki az egyetemrol kikerulve manapsag mar teljesen mas, megtert videki, vallasos paraszt es osmagyar gyokereihez, mar nem az a gusztustalan muszakis taho, akit a kepeken latunk?

Azt irod:
"De kérem, mostmár kezdek egyetérteni Morvaival: mi a faszért kell minden héten előrángatni egy újabb Jobbikost? Következő héten láthatjuk majd a pártvezért, amint egy gólyabál után hány a wc-ben? Vagy valami képet Staudt Gáborról, ahogy egy olyan videót néz a haverjaival részegen, amin épp négerek verik egymást?"

ANYAMERT, miert, bazz - IGEN, pontosan azert, mert egy hihetetlenul-gatlastalanul KEPMUTATO, HAZUG emberek altal osszetrombitalt part szineiben akar indulni.
Pontosan ezert, bazz. Sot, tovabbmegyek: en imadnam latni azokat a hirhedt bebaszott-beallt Orban-kepeket, amit annyiszor emlegettek az elmult 20 evben (valoszinuleg nem leteznek, en legalabbis sosem lattam oket istentelenul bebaszva anno, pedig bejartak a Bojtarba meg a Meszolybe ok is.)
Pontosan ugy, ahogy jokat rohogtem a hombarfeju Horn felmacskan adott rop-interjuin anno (ilyenkor elveztem, hgogy ujsagirokent extrakhoz hozzaferek) es sajnaltam, ha vegul a szerkeszto nem adta le.

kamm 2010.03.26. 19:11:46

"És, ez a fiatal, feltörekvő, még nem kompromittálódott Jobbikosokra fokozottan igaz; nem rég voltak még azok az egyetemi évek, és nem tudja senki sem, hogy kiről, milyen képek kerülnek fel a netre."

Errol beszelunk: MINDENKINEK vannak ilyen kepei, nincs ebben semmi, de NEM MINDENKI POZOL AJTATOSKODVA A JOBBIK ZASZLAJA ALATT, teccikerteni, Mr Danone?

BéKu 2010.03.26. 22:11:35

@kamm: A személyeskedést mellőzd, egyébiránt irónia, do you know, what is that?

McKefír arról írt, hogy ő s tisztában van azzal, hogy a Jobbik nem szentek gyülekezete, mindazonáltal egyértelmű, hogy a média most utazik a Jobbikra.

Személyes vélemény: egyetértek veled. Nem az előkerült képek, videók a problémák, hanem a Jobbik álszentsége. Az, hogy tökéletesnek, hibátlannak akarják beállítani magukat, holott nem azok. Amivel nincs baj, csak ismernék el, vazz!

Robert McKefir 2010.03.26. 23:03:13

@kamm: érdekes újságíró lehetsz, mert csodás körmondatokat alkalmazol, valamint a Caps Lockot bal oldalt lehet kikapcsolni. De mindenesetre, ahogy kihámoztam az infókat a kommentedből, egyet kell hogy értsek veled: nem azért írtam ezt, mert ejnye, nagyon sajnálnám őket, mert már kezd idegesíteni az, hogy mindig előszednek valakit. Aztán nagyon megsértődnek, úgy ahogy írtad. Kicsit olyanok, mint Eric Cartman. Persze, erről ők tehetnek leginkább, a bort iszok és vizet prédikálok elvével...

kamm 2010.03.27. 17:35:48

Jaj, karomkodtam... meg szemelyeskedtem is... kivel is? Ja varjunk csak, ez nem egy sajat anyag, hanem egy online blogon egy komment - ergo leszarom, bocs. :)
(Mindig is rohejesnek tartottam az ilyesfajta elvarasokat odahaza; komolytalan es eletszerutlen, alsagos mivoltarol nem beszelve ti. ujsagiro, tanar stb ugyanugy karomkodik, mint barki mas, max nem az olvasoi ill. a gyerekek elott.)

A Jobbik soha nem fog elismerni semmi emberit, hiszen az homlokegyenest ellenkezik a hibbant, osszefugestelen-zavaros vilagkepevel, ami szerint tisztesseges (os)magyarok MG tagok, menetelnek hetvegenkent, amikor nem, akkor nepi mulatsagokon vesznek reszt avagy templomban mulatjak az idot, netalan a foldjukon tesznek-vesznek ill estenkent magyar borokat nyakalnak, mertekkel, persze.
Mindekozben meg mindig nem tudom: honnan jon a penzuk...? Mert a 'maganadomanyok' dumat, ugye, senki nem hiszi mar el egy alaphangon is 50-100M Ft koruli kampanyrol...

BéKu 2010.03.27. 20:41:51

@kamm: Abszolút egyetértettem azzal amit írtál, ami engem zavart, az a Mr Danone volt. Azért írtam, h ne személyeskedj.

Ezt leszámítva tök igazat írtál :D

Hutyibetyár 2010.03.28. 00:40:03

Ne már, ez most komoly? Már István királyt is...? Akkor Mátyás, a gyanús orrával, meg a nemzetidegen feleségével mit fog kapni legközelebb...

lincoln ábrahám 2010.04.08. 20:58:33

Képzeljétek el anno Antallt
pénisznagyobbítóval...és elutálta a pártját a magyar választók bölcsessége. Ergo:a magyaroknak a pénisznagyobbítósok kellenek inkább.
süti beállítások módosítása