A nap poénja: Király András Jobbik (ex) szóvivő
2010. március 18. írta: BéKu

A nap poénja: Király András Jobbik (ex) szóvivő

Király András a Jobbik legfelsőbb köreihez tartozik/tartozott. A párt szóvivője - volt. Többek között Vona Gábor salgótarjáni lakossági fórumán is ő volt a konferansz. (Fotó: JSM - Hupcsik László)

Ma viszont kiderült róla, hogy maga sem veti meg az olyan cselekményeket, amelyekért a Jobbik és holdudvara lebuziz, lelibsiz, ledrogoz stb stb stb másokat. Gyanúsan visszafogottan reagált amúgy a párt is: nem baszták ki például egyből a fenébe Királyt. A szóvivőségről is maga mondott le, nem visszahívták.

És bár Vona Gábor korábban visszakövetelte a "meleg" szót magának (ezt a poént el is lőtte a tarjáni lakossági fórumon), Dúró Dóra, a Jobbik másik szóvivője mégis melegfelvonulásként emlegette az origo-nak adott válaszában az eseményt.

Félreértés ne essék, nem Királlyal van a baj, hanem azzal ahogy ezt lereagálta a radikális jobboldal. Miért ne pózolhatna travikkal és buzikkal egy jobbikos? :-))

* Mert hogy ugye jobbikék azt mondják, hogy valakik szándékosan akarják lejáratni  Királyt meg a pártot (ez eddig oké, kampány van, mit vártak? Vagy csak ők járathatnak le másokat? Amúgy pedig ebben mi a lejáratás? :P), és hogy elferdítik a valóságot. Kérdezem: mit lehet ezeken a képeken, vagy azon a videón elferdíteni? :D

 

SÜN!

 További Jobbik-szóvivős melegfelvonulásos képek itt, drogozósok meg itt és itt. FREEDOM RULZ!

 

Grátisz videó Királyról. Ez már majdnem olyan jó, mint a Philip káromkodós videója :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://kismoszkva.blog.hu/api/trackback/id/tr871851171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nehéz lehet ilyenkor jobbikosnak lenni 2010.03.20. 14:00:13

A nemzettudat hanyatlóban van. Egyre kevésbé fontosak a hagyományok, a történelem, a nemzeti szimbólumok. Ezek nem csak a hétköznapokból, hanem az oktatásból, médiából, közéletből is kikopófélben vannak. Ha nem akarjuk, hogy a hazafiasság végleg eltűn...

Trackback: A liberális Jobbikos 2010.03.19. 06:36:39

„... esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ...” - jobbik.hu Ez a „hibátlan” bevezetővel kezdődik a Jobbik szóvivőjéne...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robert McKefir 2010.03.19. 00:03:00

Nem értek egyet ezekkel a cselekedetekkel, de ilyen az, ha akasztják a hóhért:D

BéKu 2010.03.19. 00:15:14

@Robert McKefir: Most komolyan. Megint a Jobbikos kettős mérce.

"Ez nem így, ez nem baj, ez normális, ne is kérdezzen stb."

Ők baszogatják a buzikat, köpködik, meg verik őket. Akkor most ne sumákoljanak már! Vagy ha egy széljobber teszi mindezt, az nem baj?

Jobbikos lophat, mert az más. Jobbikos verekedhet, mert az más. Jobbikos mehet melegfelvonulásra, mert az MÁS.

-JzK- 2010.03.19. 09:50:42

@BéKa:
Ő se csinálhatja, nincs "az más". Itt is épp arról volt szó. Utána magától le is mondott, de ha nem is tette volna akkor is leváltották volna.

Tehűt helytelen kollektív bűnösséget sugalló kép, hogy emiatt a srác miatt a Jobbikot magát pocskondiázni.

Robert McKefir 2010.03.19. 10:05:14

@-JzK-: A Jobbik egy új erő, amely a tagjaitól igencsak szigorú kiskátét követel meg. De úgy látszik vannak, akik ezt másként értelmezik. Lásd a félremakogott keszthelyi ügyet (most akkor vannak priuszos egyedek is a párton belül?).

galagonya 2010.03.19. 11:08:27

Lesz még itt meglepetés ahogy jön 11-e :)

BéKu 2010.03.19. 12:22:45

@-JzK-: Értelek. Sőt egyetértek. DE!

Akkor a Jobbik miért alkalmazza a kollektív bűnösséget?

Minden jelenlegi képviselő, minden párt bűnös. Kollektíve utáljátok a cigányokat meg a zsidókat, és nem kell az, hogy "De", mert ha valaki nem baszogatja a zsidókat, az már maga is zsidóbérenc cionista.

Kérdés: jobbikos kettős mérce újfent?

Hogy ha velük kapcsolatban derül ki valami, akkor egyből azzal jönnek, hogy ne kollektíve a pártot állítsuk be negatív színbe.

Ők viszont ezt megtehetik másokkal? Hogy is van ez?

Kampány 2010.03.20. 13:36:47

@BéKa: Kicsi lány! Neked komoly problémáid lehetnek bizonyos szövegek értésével! "bizonyos"= Jobbikos.Most jöhet egy bizonyára nagyon "frappáns"magyarázat Fidesz módra.

BéKu 2010.03.20. 14:56:04

@Kampány: Nos, vagy írd le, hogy mire gondolsz, vagy ne sejtelmeskedj kérlek :-))

Az én szövegértésemmel hidd el, nincsen semmi baj.

Viszont ez a sztori tökéletesen megmutatja, hogy mennyire nem egységes a Jobbik.

Alapvetően két vélemény van:

Az egyik, akik szerint a Jobbik mennyire jó párt, mert egyből kitette Király szűrét, ezzel is protezsálva, hogy náluk ez a viselkedés nem elfogadott, nem megengedett. Ha be is kerül oda valaki, az ha ilyen, nem maradhat ott. Ez egyezik a Jobbik-kommunikációjával.

A másik, hogy mit lovagolnak ezen a témán, nincs ebben semmi, jó fej, fiatal, bohém. Előfordul az ilyesmi. Na én ezzel értek egyet, szerintem sincs ezzel baj, csak poén, hogy pont egy jobbikos, aki pontosan az ilyen tevékenységek ellen agitál. Viszont az a jobbikos szíve mélyén nem a párt által képviselt brancshoz tartozik, aki szerint amit Király csinált, az teljesen normális.

De továbbra sem értem a problémádat, úgyhogy ha visszajössz, kérlek válaszolj, hogy azt mégis mire írtad.

A kettős mérce meg egyre jobban jellemző a Jobbikra. Vegyétek már észre :-)) Ami körülöttük zajlik, az semmi sem ügy, az mind más, azzal nem kell foglalkozni, mert az nem olyan, mintha ugyanezek a dolgok mondjuk a Fidesz vagy bármelyik párt tájékán fordulnának elő. Soroljam mikre gondolok? :-))

A Jobbik nem ártatlanok, és még csak nem is tiszta emberek gyülekezete. Elég rossz kifogás az, h arra hivatkoznak, nem említette meg az előéletét egyik-másik tag. Lásd gyilkosságért ült embert, a hitelcsalásos keszthelyit stb stb stb. Nem ellenőrzik ki lép be?

Nem az a baj, h ez így van, hanem hogy úgy reklámozzák magukat, hogy a tiszta erő, holott nem azok.

(gazdasági miniszter jelölje a Jobbiknak volt Hit gyülis és SZDSZ-es :D)

BéKu 2010.03.20. 14:59:21

@Kampány: Még valami, nem kell itt fideszezni, amit én írok az az én véleményem, ami lehet h néha egybeesik a Fidesz véleményével, de ennek nincs különösebb jelentősége.

A jobbiknak van hivatalos internetes propaganda-programja "Kampány", én saját magamat képviselem. :-))

Kampány 2010.03.21. 10:20:32

@BéKa:
"A Jobbik nem ártatlanok, és még csak nem is tiszta emberek gyülekezete."

Ezt kikérem magunknak! Remélem "csak"részeg állapotban írtad.Szégyelld magad!Tízezer Jobbik tagot sértettél meg.Gratulálok a stílusodhoz!

BéKu 2010.03.21. 10:38:14

@Kampány: :-))

Nem tízezer Jobbik-tagot sértettem meg, én - VELETEK ellentétben NEM általánosítok.

Pusztán arra utaltam, és ehhez tartom is magam, hogy bizony a Jobbik sem 100%-ban ártatlan, és nem 100%-ban tiszta.

Ott is csak emberek vannak. Nem tudom minek kell játszani a tökéletest, és álszenteskedni.

Amúgy pedig akinek nem inge, nem veszi magára. De azért például gyilkosokat bevenni a pártba... Aztán azt annyival elintézni, hogy "de hát nem tudtunk róla"... :-))

BéKu 2010.03.21. 10:58:18

@Kampány: Még valami! Amikor a Jobbik mondjuk teszem azt a Fideszt baszogatja, meg zsideszezi, cionistázza, akkor nem baj, hogy nagyságrendileg SZÁZEZER Fidesz-tagot sért meg? Vagy nektek lehet?

Mert hangsúlyozom: én nem általánosítottam (megértetted, vagy meg akartad érteni egyáltalán, amit írtam?).

Azt írtam, hogy NEM KIZÁRÓLAG tiszta és ártatlan emberek vannak a Jobbikban. Ezt meg tudod cáfolni? Nem? Mondjuk nem is lehet.

Szóval csak nem kellene az a duma, hogy ott mindenki szent és tökéletes. Mert nem az. :-))

Ha megérted, megérted, ha nem, akkor nem. Ebben a kérdésben fölösleges eszmét cserélni, mert meg sem akarod érteni, amit leírok.

És pontosan ez a tökéletesség, hibátlanság és kizárólagosság hangsúlyozása az, ami nem vezet sehova.

Ismerjétek be, hogy nálatok sem mindenki tökéletes. Szerintem ez nem nagy kérés, amúgy is mindenki látja már (az elvakult jobbikosokon kívül), hogy ez így van.

(Cáfolj kérlek, ha mégis hibátlanok lennétek, kivétel nélkül!)

Kampány 2010.03.22. 09:19:10

@BéKa: BéKa · kismoszkva.blog.hu/ 2010.03.21. 10:58:18
@Kampány: "Azt írtam, hogy NEM KIZÁRÓLAG tiszta és ártatlan emberek vannak a Jobbikban. Ezt meg tudod cáfolni? Nem? Mondjuk nem is lehet."

Egyszer már bemásoltam amit írtál,akkor most még egyszer:BéKa · kismoszkva.blog.hu/ 2010.03.20. 14:56:04 Valóban teljesen egyforma a két kijelentés!
"A Jobbik nem ártatlanok, és még csak nem is tiszta emberek gyülekezete." Látod már azt sem tudod mit írtál fentebb. Ezt bebuktad! További kellemes blogozást! Vigyázz,hogy ne járasd le magad!

Kampány 2010.03.22. 09:24:11

@BéKa: Nem kell válaszolnod ne hogy jobban belegabajodj !

BéKu 2010.03.22. 10:09:59

@Kampány: De válaszolok. Attól, hogy nem írtam le minden egyes mondatba, ha összességében nézed amit írtam, és nem csak kiragadsz egy mondatot, továbbá ha rendelkezel bizonyos fajta értő olvasással, akkor most nem kötekednél.

Egyébként ha már idézted a mondatomat így, kiragadva a szövegkörnyezetből, akkor sem azt jelenti, amit mindenáron erőltetni akarsz.

"A Jobbik nem ártatlanok, és még csak nem is tiszta emberek gyülekezete."

Miért talán az? Egyáltalán nem. Tartom ezt.

Ha akarod, megérted, amit akartam írni, ha nem nem. Te nem akarod.

Ettől a tények nem változnak.

Szép napot! :-))

BéKu 2010.03.22. 10:32:15

@Kampány: Viszont van, amire nem válaszoltál: szóval nektek szabad zsideszezni és cionistázni?

Az nem zavar titeket, hogy ilyenkor százezernyi párttagot, és több milliónyi szimpatizánst sértetek meg?

***

Igazából nem is biztos, hogy kellett volna reagálnom, igazad lehet.

Nem azért, mert belegabajodom. Nem gabajodtam bele semmibe. :-))

Továbbra is tartom magam, ahhoz, hogy úgy tesztek, mintha a Jobbik ártatlanok gyülekezete lenne, holott nem az.

És akkor most nem kezdem el sorolni Gyöngyöst, Bicskét, Keszthelyt, a feleség-gyilkost, stb...

Persze, tudom. Ez mind-mind rágalom, meg Jobbik ellenes propaganda, amiből SEMMI sem igaz :-))

Én veled ellentétben NEM ÁLTALÁNOSÍTOK, csak te ezt NEM AKAROD megérteni. Ilyen formán tényleg nincs is értelme ennek a diskurzusnak. :-))

És még valami, hidd el, nagyon sokan fognak csalódni abban a pártban, amikor rájönnek, hogy nem azt kapták, amit vártak.

Még valami: én nem igazán járatódom le. Igazából mindenki véleménye (még a tiéd is) érdekel, de alapvetően nem befolyásol.

Miért járatódnék le? :-))

Létszi, létszi válaszolj! :D
süti beállítások módosítása